Een geslaagd Urban Weekend in Feijenoord!

Net voordat storm Corrie om de hoek kwam kijken hebben de organisatoren van het Urban Weekend in Feijenoord nog een tof evenement kunnen neerzetten voor de jongeren.

Panna Knock Out
Het Panna Knock Out toernooi van afgelopen zaterdag was, ondanks de harde wind, druk en gezellig! De 25 jongeren streden tijdens het toernooi voor een ticket voor het Nederlands kampioenschap in september. Mo Taouss ging er met de winst vandoor in de categorie 14+ en Brian Silva in de categorie U13.

Naast de pannakooi was er een 3VS3 veld aanwezig waar iedereen alvast kon warmdraaien voor het toernooi op zondag.

Op zondag vond het 3VS 3 toernooi plaatst. Maar liefst 50 jongeren waren te vinden in het Mallegatpark in Rotterdam. Na een bloedstollende finale ging uiteindelijk Team el Jackson er met de winst en de beker vandoor!

De opening en afsluiting van beide toernooien werd verzorgt door niemand minder dan Nasser el Jackson! Zijn optreden maakte de dag compleet!

RUSH World
RUSH World was op zaterdag en zondag ook aanwezig in het Mallegatpark. Tijdens deze workshops kregen de jongeren de kans om de gekste flips en run te leren van de professionals van RUSH World. Ook de straatvoetballers die aanwezig waren voor het toernooi hebben het parcours meerdere keren uitgeprobeerd!